sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

Matka sekaanista vegaaniksi

Hmmm... ei ollut mikään helppo matka siirtyä ensin sekaanista kasvissyöjäksi ja siitä sitten vegaaniksi.
Matka on ollut pitkä ja kivinen, mutta yhtälailla kiehtova. Päätin viime postauksen jälkeen, etten syö enää lihaa ja se sai aikaan jo omat haasteensa. Nyt tämän vuoden tammikuussa lähdimme perheen kera Vegaanihaasteeseen mukaan.

Toki tähän päätökseen on ollut vaikuttamassa yhtälailla huoli ympäristöstä, eläinten hyvinvoinnista, kuin oma innostus ja mielenkiinto ruoanlaittoa kohtaan.
Olen ottanut vegaanihaasteen vastaan asenteella, että mistään en tingi, en mausta, hyvästä ruoasta, tuoksuista, raaka-aineista jne.


Nyt takana on kolme kuukautta ilman eläinkunnan tuotteita ja siksipä päätin elvyttää blogin uudelleen henkiin - vegaanisesti.

Tervetuloa siis mukaan ruokamatkalle vegaaniseen keittiöön, jossa makuja ja mausteita ei säästellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Punajuuricarpaccio ja friteerattua valloumia, Bbq-pasteijat ja hummus, sipuli-portviinikeitto

Tiedän monen perheen kamppailevan sekä ruokahävikin, että kroonisen rahapulan kanssa. Tästä syystä ajattelin aloittaa sarjan: "nyhjää t...